468x60 Ads


JFM EquityOriented | | Phenomena stop loss i handeln





Orientering på eget kapital Management

Hej vän av affärsmän och investerare är glada, kan dina dagar trevlig och alltid i skydd och Guds nåd, amen. Denna gång vi kom tillbaka till dessa sidor, inget annat är att leverera en briljant idé om en grundsyn på valutahandel.

I handeln finns det så många viktiga saker som måste beaktas för att nå framgång i handeln. Den här gången ville jag berätta om fenomenet stop loss i handeln.

Fenomenet med stop loss i Trading

Som vi vet hur forex rör sig upp och ned med hastighet och tillryggalagd vägsträcka per dag är mycket svår att fastställa. Idag marknaden kommer att stiga eller falla, dagens marknad kommer att vara sidled eller Trend etc., och när vi kom in på marknaden vi kunde ha haft en stark trend mot förutsägelse och sedan räkna ut vilken typ av risk måste vi förbereda?

1. Om vi lägger en stop loss, vad sägs om stop loss kommer att beröras och lämpliga pris tillbaka mot våra prognoser.?
2. Om våra stop loss tidka par, tänk om senare priset mot våra positioner och ständigt mot vår ståndpunkt.? Men även då, alltid installera en Stop Loss är en mycket förnuftigare. 

vet vi inte, inklusive vilken typ, du? Vad är fri från varje fraktion du, lycka till dig.


Orientering System On Equity Management i Trading

Kanske är detta en skulle också kunna vara en ersättning för dig, detta system inte använder stop loss på varje transaktion parti, inte heller användning Ta Resultat på varje parti. Alla är baserade på totalt eget kapital, vid genomförandet av detta system drivs av automatisk handel motorn (Expert Advisor), kommer EA att fortsätta att fatta beslut om att träda in på marknaden varje gång en signal, oavsett nuvarande positioner, kan genomsnittet kommer också låsning, allt beroende på signal . Och medan det totala antalet transaktioner ger en viss vinst, då EA kommer omedelbart att stänga alla positioner. När det gäller att förutse risken ger detta begrepp endast en maximigräns flytande förlust, vid tidpunkten för det sammanlagda beloppet av alla transaktioner för att producera en viss mängd flytande förlust då EA kommer omedelbart att stänga alla positioner.



JFM EquityOriented

Är en av våra dyraste flera handelssystem, som vi specialiserar oss att förvalta fond-klie våra kunder. handel robot är inte utrustad med en stop loss vid varje ny position, inte heller är utrustad med ett ta vinst och avslutande stopp. Så hur gjorde ett ledningssystem?fortsätta med din koncentration läsning!



Riskhantering

Riskhantering är avgörande, är det omöjligt om vi inte förbereda sig ordentligt, har dessa robotar inte märker det flytande förlust på varje position, kommer roboten endast bedömer den totala rörligheten för att öka eller minska eget kapital. Medan det egna kapitalet har minskat till ett visst belopp i enlighet med vilket vi, då roboten stängs automatiskt alla positioner.


Vinst Management

Vinst Management är också något som är mycket viktigt, så vi måste förbereda ordentligt.fokus på denna robot, i ett vinstdrivande steg automatiskt kommer roboten använda riktlinjerna för eget kapital, medan det totala egna kapitalet har ökat eller ökat med ett värde eller en viss nivå, då roboten kommer att stänga alla positioner, kan det ytterligare kapital att produceras av en position, två positioner , tre, fyra eller i vilket läge.


Försök att notera grafik tester vi har gjort ett den senaste månaden

Marginal: $. 10 000
Nett Vinst: $. 5976
Live Period: 1 mars - 4 April 2010



Sålunda blick information om JFM EquityOriented nytta förhoppningsvis oss alla, amen, och om du är intresserad av handelstransaktioner med detta system, du är på bjuder in till våra kunder. tack.

Price : USD. 450 (Unlimited)


Robotic Trader
roboter@professortrader.com
Professortrader Team
Oberoende Trader & Managementkonsult




0 komentar:

Posting Komentar