468x60 Ads


СЛП EquityOriented | | явища Stop Loss в торговельній





Орієнтація на справедливість управління

Привіт один трейдерів та інвесторів щасливі, нехай твої дні приємними, і завжди в укриття і благодать Божа, амінь. На цей раз ми повернулися через цю сторінку, не залишається іншого, доставляти геніальна ідея про базового перегляду в торговельній операції валют.

У торгівлі Є так багато важливих речей, які необхідно враховувати для досягнення успіху в трейдингу. На цей раз я хотів розповісти про явище Stop Loss в торгівлі.

Явище Stop Loss в торговельній

Як ми знаємо, як форекс рухається вгору і вниз зі швидкістю та відстань, пройдену за день дуже важко. Сьогодні ринок буде рости або падати, ринок сьогодні буде вбік або тенденції і т.д., а після того, як ми вступили на ринку ми могли б мати сильну тенденцію до прогнозування, а потім чекати, що такого ризику, ми повинні готувати?

1. Якщо ми ставимо стоп-лосс ", як про стоп-лосс будуть порушені і відповідні ціни назад до наших прогнозам?.
2. Якщо ми tidka пар стоп-лосс ", як про ціну потім і проти наших позицій і постійно проти нашої позиції?. Але навіть тоді, завжди встановлюйте стоп-лосс є набагато більш розумно. 

ми не знаємо, в тому числі, який тип, ви? Ясно фракціях вас, удачі вам.


Орієнтація системи управління з питань рівності в торговельній

Може бути, це одна може бути також розгляд для вас, ця система не використовує стоп-лосс по кожній угоді багато, а також не використовувати Take Profit на кожен лот. Всі вони засновані на загальній справедливості, у здійсненні цієї системи знаходиться у веденні автоматизованої двигун торгівлі (радник), EA буде і надалі приймати рішення про вихід на ринок щоразу, коли сигнал, незалежно від існуючих позицій, може бути за середню, можна також замок, все залежить від сигналу . І хоча загальна кількість транзакцій виробляти певний прибуток, то Є. А. негайно закрити всі позиції. Що стосується очікуванні ризику, ця концепція тільки забезпечує максимальний плаваючий збиток, у той час від загальної суми всіх угод, виробляти певну кількість поточних збитків, то Є. А. негайно закрити всі позиції.



СЛП EquityOriented

Це один з найдорожчих декілька торгових систем, яких ми спеціалізуємося, щоб управляти коштів клі наших клієнтів. торговий робот не обладнаний стоп-лосс на кожну нову позицію, не оснащений отримати прибуток і кінцеві зупинки. Так як же система управління? продовжити з вашою концентрації читання!



Управління ризиками

Управління ризиками має вирішальне значення, це неможливо, якщо ми не підготувати належним чином, ці роботи не помітили плаваючий збиток по кожній позиції, робот буде розглядати тільки загальний рух, збільшуючи або зменшуючи справедливості рівності. Хоча справедливості знизився на певну суму відповідно до якої встановлений, то робот автоматично закривати всі позиції.


Прибуток управління

Прибуток Керівництво також те, що дуже важливо, тому ми повинні підготувати належним чином. зосередити увагу на цього робота, в комерційних кроки автоматично, цей робот буде використовувати принципи справедливості, в той час як загальний капітал збільшився або збільшився на суму або певний рівень, то робот закрити всі позиції, сума додаткового капіталу можуть бути вироблені на одну позицію, 2 позиції , 3, 4 або будь-якої іншої позиції.


Спробуйте взяти до відома графіки тестів, які ми зробили за останній місяць

Маржа: $. 10000
Нетто Прибуток: $. 5976
Live Період: 1 березня - 4 квітня 2010



Таким чином погляд інформацію про СЛП EquityOriented сподіватися користь всім нам, амінь, і якщо ви зацікавлені в торгових операцій з використанням цієї системи, ви на запропонувати нашим клієнтам. спасибі.


Роботизована Трейдер
roboter@professortrader.com
Команда Professortrader
Незалежний трейдер і консультант з управління




0 komentar:

Posting Komentar