468x60 Ads


JFM EquityOriented | | Stop Loss jelenségek A Trading






Az irányultság Equity Management

Hello barátja kereskedők és a befektetők elégedettek, akkor a nap kellemes és mindig a menhelyre, és Isten kegyelme, ámen. Most jött vissza az ilyen oldalak, semmi mást hoz szállít egy zseniális ötlete alapvető nézetet Forex Trading.

A kereskedelem olyan sok fontos dolog, amit figyelembe kell venni annak érdekében, hogy sikeres kereskedést. Ezt az időt szerettem volna megosztani a jelenség Stop Loss kereskedésben.

A jelenséget a Stop Loss a kereskedés

Mint tudjuk, hogyan deviza mozog fel és le a sebességet és a megtett távolságot egy nap nagyon nehéz megállapítani. Ma a piac növekedése vagy csökkenése, a mai piaci majd oldalt, vagy trendje, stb, és miután belépett a piacra talán már jelentős tendencia az előrejelzés, majd előre, hogy milyen kockázatot is fel kell készülnünk?

1. Ha tesz egy stop loss, mi a helyzet stop loss lesz megérintette, és a megfelelő ár háttal mi jóslatok.?
2. Ha tidka pár stop loss, mi az ár ellen újabb találat, és folyamatosan ellen álláspontját.?De még akkor is, mindig telepítse a Stop Loss egy sokkal ésszerűbb. 

nem tudjuk, többek között, hogy milyen típusú, ugye? Mi az egyértelmű minden párt, jó szerencsét.


Irányultság System On Equity Management a kereskedés

Talán ez is lehet szempont az Ön számára ez a rendszer nem használja a stop loss az egyes ügyletek során sok, nem is használja Take Profit az egyes tételek. Minden alapja a teljes tőke, végrehajtása során a rendszer fut az automatizált kereskedési motor (Expert Advisor), EA továbbra is, hogy meghozza a döntést, hogy a piacra minden alkalommal jelet, függetlenül a meglévő pozíciók, nem lehet átlagos, is zár, az összes, a jelzéstől függően . És míg az összes ügylet száma termelnek egy bizonyos nyereséget, akkor az EA azonnal zár minden pozíció. Ami a felkészülést a kockázat, ezt a fogalmat csupán biztosít a legfeljebb lebegő veszteség idején a teljes összeg az összes ügylet létrehozni egy bizonyos mennyiségű lebegő veszteség, akkor az EA azonnal zár minden pozíció.



JFM EquityOriented

Az egyik legdrágább több kereskedelmi rendszerek, amelyek már szakosodnak kezelése alap-klie ügyfeleink. kereskedési robot nem rendelkezik a stop loss minden új helyzetben, és nem is fel van szerelve figyelembe profit és követő stop. Tehát hogy nem a rendszer?folytassa a koncentráció az olvasás!



Kockázatkezelési

Kockázatkezelés elengedhetetlen, lehetetlen, ha nem készülve, ezek a robotok nem veszik észre a lebegő veszteség minden helyzetben, ez a robot csak úgy teljes mozgását vagy növekvő, vagy csökkenő részvény részvény. Míg a saját tőke csökkent egy bizonyos összeget amelyek szerint is meg kell adnunk, akkor a robot automatikusan zár minden pozíció.


Profit menedzsment

Profit menedzsment is valamit, ami nagyon fontos, hogy megfelelően fel kell készülnünk.összpontosítás a robot, az a nonprofit lépések automatikusan, ez a robot iránymutatásokat használják az igazságosság, míg az összes saját tőke növekedett, vagy nagyobb értékű, illetve egy bizonyos szintet, akkor a robot közel az összes pozíció, az összeg további sajáttőke állítható elő 1 helyzet, a két pozíció , három, négy, illetve bármilyen helyzetben.


Próbálja megjegyezni a grafikus tesztek tettünk a Múlt hónapban

Margin: $. 10 000
Nettó nyereség: $. 5976
Élő Időszak: marcius 1 - 4 április 2010



Így röviden tájékoztatást JFM EquityOriented remélhetőleg mindannyiunk hasznára, ámen, és ha érdekli a kereskedelmi ügyletekhez használja ezt a rendszert, akkor az meghív ügyfeleink számára. köszönet.

Price : USD. 450, Without Expiried

Robotika Trader
roboter@professortrader.com
Professortrader Team
Független kereskedő és vezetési tanácsadó




0 komentar:

Posting Komentar